Ons Verhaal

Poezen

Fleur, mama, poes, gedekt, open, tabby, gemarmerd

Fleur

15-1-2015

Fleur is een silver tabby en onze kleine dondersteen! Ze is geboren op 15 januari 2015 in huis bij een hele lieve man die haar uitstekend heeft gesocialiseerd.  Ze is  grappig, lief en schattig en echt nergens bang voor. Ze is de hele dag op pad om kattekwaad uit te halen, maar ze is ook echt een gezelligheidsdier. Vooral Ronald vindt ze erg lief, maar misschien komt dat ook omdat ze heel soms een chipje van hem krijgt...

Inmiddels heeft ze 3 nestjes met prachtige kittens gekregen!

 

Ze heeft een goede uitslag voor de HCM echo gekregen op 9-1-2017 en is negatief getest op FeLV en FIV op 8-2-2016.

De stamboom van fleur kan worden opgevraagd.

Fleur, mama, poes, gedekt, open, tabby, gemarmerd

Elfie

13-4-2016

Jolie

23-8-2016

Jolie is een Lilac tortie en de dochter van Cato. Ze is geboren op 23-8-2016 en is als enige kitten overgebleven. Haar broertje heeft helaas maar 2 dagen geleefd. Omdat zo ongeveer alles fout ging, wat fout kon gaan met Cato, hebben wij Jolie aan het begin met de hand grootgebracht. Daarom heeft zij een heel bijzonder plekje in ons hart en konden we haar niet laten gaan.

Net als alle andere katten, gaat Jolie geregeld mee naar ons chalet in de bossen (met grote kattenren), waar van alles te beleven is.

Op 30-8-2018 heeft Jolie haar eerste nestje gekregen met 6 kittens. Helaas heeft dochtertje Joy het niet gered. 

Ook Jolie heeft goede uitslagen voor de HCM en PKD en is negatief getest op FeLV en FIV. Deze testen herhalen wij jaarlijks.

 

De stamboom van Jolie kan worden opgevraagd.

 

IMG-20181209-WA0010 (1).jpg

Mare

24-10-2018

Mare (Delphine Mare op haar stamboom) is ons jongste aanwinst!
Zij is op 24 oktober 2018 geboren bij cattery Bettyakumay. Ze is rustig en heel lief en heeft prachtige ogen en een mooie vacht. Met deze schat is mijn wens eindelijk uitgekomen... een blauw poesje! 

Jimmy is haar grote vriend en zij wijken dan ook nauwelijks van elkaars zijde. Bijzonder aan Mare is dat ze ook echt antwoord geeft als je iets tegen haar zegt.

 

Ze krijgt binnenkort haar nodige testen en dan hopen we dat zij over een tijd ook weer mama zal worden. Tot die tijd wordt ze vooral overladen met knuffels!

Zoetermeer  •  bundicats@gmail.com  •  ontwerp website: ikzelf

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now