Ons Verhaal

Poezen

Elfie

13-4-2016

Jolie

23-8-2016

Jolie is een Lilac tortie en de dochter van Cato. Ze is geboren op 23-8-2016 en is als enige kitten overgebleven. Haar broertje heeft helaas maar 2 dagen geleefd. Omdat zo ongeveer alles fout ging, wat fout kon gaan met Cato, hebben wij Jolie aan het begin met de hand grootgebracht. Daarom heeft zij een heel bijzonder plekje in ons hart en konden we haar niet laten gaan. Daarnaast is ze gewoon een mooie poes met haar korte dichte vacht, ronde ogen en compacte bouw.

Net als alle andere katten, gaat Jolie geregeld mee naar ons chalet in de bossen, met grote catproof veranda, waar van alles te beleven is.

Op 30-8-2018 heeft Jolie haar eerste nestje gekregen met 6 kittens. Helaas heeft dochtertje Joy maar 4 dagen mogen leven.

Ook Jolie heeft goede uitslagen voor de HCM en PKD en is negatief getest op FeLV en FIV. Deze testen herhalen wij jaarlijks.

 

De stamboom van Jolie kan worden opgevraagd.

 

Mare

24-10-2018

Mare (Delphine Mare op haar stamboom) is een prachtige poes! Zij is op 24 oktober 2018 geboren bij Cattery Bettyakumay. Ze is rustig en heel lief en heeft prachtige ogen en een mooie vacht. Met deze schat is mijn wens eindelijk uitgekomen... een blauw poesje! 

 

Op 30 maart 2020 kreeg ze haar eerste nestje van 6 kittens. Helaas werden 2 kittens doodgeboren. Ze moest even wennen aan haar rol als mama, maar eenmaal gewend is ze een moeder zoals ieder kitten zou wensen. Zorgzaam, beschermend en ook zo lief voor de kittens van Fleur die tegelijk haar kittens had. Wij hopen dan ook nog meer nestjes van Mare te mogen meemaken.

De stamboom van Mare kan worden opgevraagd.

Zoetermeer  •  bundicats@gmail.com  •  ontwerp website: ikzelf

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now