top of page

Kitten Elfie 2017

Op 9-9-2017 is Elfie mama geworden van James! Het is haar eerste kindje en ze heeft de bevalling supergoed gedaan, ondanks de stuitligging en het gewicht van 110 gram.

James is nu precies een week oud en moeder en zoon doen het heel goed en zijn zo lief om samen te zien. De eerste 2 dagen moest Elfie nog even wennen aan het moederschap en moesten we haar bijvoorbeeld nog even helpen met het ontlasten van zoonlief, maar nu gaat alles vanzelf en werpt ze zich als een echte moeder op haar kind zodra wij hem even willen wegen.

Na een week weegt James inmiddels 235 gram, dus hij is al ruim verdubbeld qua gewicht! :-) Ook zijn zijn oogjes al bijna open, dus hij is er vroeg bij.

Hieronder 2 superlieve foto van toen hij 12 uur oud was en een samen met mama gelijk na de bevalling...

24 oktober 2017

Inmiddels is James al ruim 6 weken oud en een echte stoere kerel!! Hij is supermooi en een echte mensenkat omdat hij natuurlijk helemaal vertroeteld wordt door ons allemaal... Hij heeft een licht golden koppie, wat hem onweerstaanbaar maakt. Mama Elfie zorgt nog steeds heel goed voor haar zoon en voedt hem ook nog steeds een paar keer per dag.

De mannen hier thuis willen niets liever dan hem houden (en ik eigenlijk ook), maar het is hier al best vol in huis met 2 kinderen, 2 honden, 6 katten en af en toe een nestje. Dus gaan we nu toch op zoek naar een perfect huis voor onze kleine man. En dan ook echt perfect, want voor minder gaat hij niet weg!

bottom of page