top of page

Ons Verhaal

Mijn naam is Sandra van Bunderen en samen met mijn man en 2 zoons woon ik in Zoetermeer. Onze beestenboel bestaat inmiddels uit 7 Britjes: Cato, Fleur, Jolie, Jimmy, Mare, Liv en Elphy. En om het gezin compleet te maken hebben we nog 2 lieve honden, onze Staffords Bodhi en Dyna.

 

Ik heb Brits korthaar katten altijd al heel mooi gevonden, maar had hier het geld niet voor toen ik uit huis ging. Gelukkig kon ik mijn kattenliefde heel lang kwijt aan mijn 4 Europese korthaar katers, totdat het ineens heel snel mis ging… In 1 jaar overleden 3 van de 4 katers op een leeftijd van 13, 16 en 17 jaar. Omdat ik de katten om me heen erg miste, besloot ik om nu helemaal voor de Britjes te gaan! En wat zijn ze lief en mooi! Zo lief, dat ik besloot om me helemaal in ze te gaan verdiepen en toen ik goed ingelezen was, was onze cattery een feit. Fleur was de eerste die een nestje kreeg!

 

Het fokken van katten is een hobby en de kittens zullen dan ook in de huiskamer opgroeien samen met onze kinderen, andere katten en honden. Onze katten leven binnenhuis, maar hebben een hele afgezette tuin tot hun beschikking! Zo kunnen ze heerlijk rondrennen en zonnen.

Ze hebben het hier geweldig naar hun zin en zijn er vaak te vinden omdat er veel te beleven is op de vide, boomstronken, hangmatjes, trappetjes en bruggetjes… Het is een echte speeltuin voor ze!

 

kattenren, maken, kittens, te koop, mooie, Zoetermeer, tuin, aanleg,

De naam Bundicats

Naast de cattery heeft mijn man een grafisch ontwerpbureau, Bundesign. Het leek ons leuk
om een verband tussen de 2 namen te hebben, vandaar ...

Bundicats!

Ik werk zelf niet, dus ik kan al mijn aandacht aan de dieren besteden. 

bottom of page