Ons Verhaal

Mijn naam is Sandra van Bunderen en samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik in Zoetermeer.  Onze beestenboel bestaat inmiddels uit 5 Britjes: Lola, Cato, Fleur, Elfie en Jolie. En om het gezin compleet te maken hebben we nog 2 lieve honden, onze Engelse Staffordshire terriërs Tatum en Faya.

 

Ik heb Brits korthaar katten altijd al heel mooi gevonden, maar had hier het geld niet voor toen ik uit huis ging. Gelukkig kon ik mijn kattenliefde heel lang kwijt aan mijn 4 katers, totdat het ineens heel snel mis ging… In 1 jaar overleden 3 van de 4 katers op een leeftijd van 13, 16 en 17 jaar. Omdat ik de katten om me heen erg miste, besloot ik om nu helemaal voor de Britjes te gaan! En wat zijn ze lief en mooi! Zo lief, dat ik besloot om me helemaal in ze te gaan verdiepen en toen ik goed ingelezen was, was ons eerste nestje een feit. Fleur kreeg haar eerste 3 kittens!

 

Het fokken van katten is een hobby en de kittens zullen dan ook in de huiskamer opgroeien samen met onze kinderen, andere katten en honden. Onze katten leven binnenhuis, maar hebben buiten een hele mooie kattenren tot hun beschikking, welke steeds wat verder uitgebouwd zal worden. Ze hebben het hier geweldig naar hun zin en zijn er vaak te vinden omdat er veel te beleven is op de vide, boomstronken, hangmatjes, trappetjes en bruggetjes… Het is een echte speeltuin voor ze!

 

De naam Bundicats

Naast de cattery heeft mijn man een grafisch ontwerpbureau, Bundesign.

Mijn man doet dit fulltime en werkt inmiddels weer lekker thuis.

Ik werk 2 dagen zodat ik lekker veel bij de beestjes kan zijn. Het leek ons leuk om een verband tussen de 2 namen te hebben, vandaar ... Bundicats!

Zoetermeer  •  bundicats@gmail.com  •  ontwerp website: ikzelf

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now