Ons Verhaal

Herplaatser

20151001_200417_edited_edited
20151001_200417_edited_edited
press to zoom
_DSC5860
_DSC5860
press to zoom
_DSC5851
_DSC5851
press to zoom

Na heel lang twijfelen en met pijn in ons hart zijn wij op zoek naar een perfect nieuw huis voor onze tabby Fleur. Ze is een prachtig klein poesje van 6 jaar en 2,5 kg en woont al bij ons vanaf dat ze 13 weken is. Ze kreeg het eerste nestje van onze cattery en heeft een heel speciaal plekje in ons hart! Wij willen haar absoluut niet herplaatsen omdat ze geen kittens meer kan krijgen, want onze katten zijn ALTIJD op de eerste plaats onze huisdieren en wij willen echt het beste voor haar.

De reden van herplaatsen is dat wij zien dat ze hier niet gelukkig (meer) is. Ze trekt zich vaak terug van de drukte en als ze wel tussen de rest rondloopt, dan blaast ze veel naar de duidelijk aanwezige katten. Daarbij vindt ze kittens van onze andere poezen nooit leuk waardoor we haar in deze periodes dan ook weinig zien. Uiteraard knuffel ik nog veel met haar en wil ze nog wel in mijn armen liggen, maar geeft snel en duidelijk aan dat ze dit ook niet graag meer wilt. Dit is heel jammer, want het is een heel sociaal poesje dat graag aandacht wilt, maar zich nu niet goed kan ontspannen! Ze heeft een duidelijk karakter en geeft het goed aan als ze iets niet fijn vindt (bijvoorbeeld door even in je hand te bijten of haar nageltjes in je hand te zetten als je te lang aait), hier kan je wel even van schrikken als je dit niet gewend bent.

Fleur is het beste op haar plaats bij mensen die veel tijd voor haar hebben en haar dus veel aandacht geven. Ze mag eventueel alleen komen te zitten, maar dan wel bij mensen die 'altijd' thuis zijn. Aangezien ze redelijk dominant is, ligt het heel erg aan de andere kat of ze hier mee om kan gaan. De katten waarmee ze het bij ons goed kan vinden zijn heel makkelijk, relax en rustig, dus dat zal ook prima gaan... Belangrijk is dat ze veel liefde zal krijgen en dan heb je echt een superlieve poes aan Fleur!

Op dit moment is ze nog mee op vakantie (autorijden geen probleem), maar als we terug zijn zou ze vanaf eind augustus mogen verhuizen. Maar uiteraard alleen als alles klopt!!! Bij interesse ontvangen wij graag een mail met daarin zoveel mogelijk informatie over de woonomstandigheden, eventueel andere huisdieren, werk enz. Fleur is een binnenkat en heeft hier de mogelijkheid om los te lopen in onze omheinde tuin. Ze mag dus absoluut niet 'echt' naar buiten, maar omdat ze niet vaak in de tuin te vinden is, zou een ruim huis met genoeg afleiding ook een optie zijn.

Meer informatie (en foto's) staat onder 'castraten' en bij de nestjes van Fleur...