top of page

Ons Verhaal

Herplaatser

Na heel lang twijfelen en met pijn in ons hart zijn wij op zoek naar een perfect nieuw huis voor onze tabby Fleur. Ze is een prachtig klein poesje van net 8 jaar (15-1-2015) en woont al bij ons vanaf dat ze 13 weken is. Ze kreeg het eerste nestje van onze cattery en heeft een heel speciaal plekje in ons hart!

 

3 jaar geleden is Fleur gesteriliseerd en vanaf toen wilde ze niets meer met kittens uit de nestjes van onze andere poezen te maken hebben. Dit betekent dat ze zich nu zo'n 2x 3 maanden per jaar terugtrekt op de bovenetage, wat wij heel zielig vinden. Omdat we haar eigenlijk echt niet kwijt willen, hebben wij onszelf (te) lang wijsgemaakt dat ze dit niet zo erg vindt. Maar het geluk van onze huisdieren is het belangrijkst, dus moeten wij haar nu laten gaan zodat ze eindelijk de rust krijgt die ze verdient...

Fleur is een lief en sociaal poesje met een eigen karaktertje en vindt het heerlijk om gekriebeld te worden, maar geeft ook duidelijk aan wanneer ze dit zat is. Ze zal dan miauwen, zacht in je hand bijten of je hand vastpakken met haar nageltjes. Misschien even schrikken aan het begin, maar als je haar beter kent ben je dit voor. Je kunt haar oppakken en knuffelen, maar dan moet ze zich wel veilig voelen. Aan de andere kant vindt ze het ook prima om lekker te slapen op een beschut plekje.

Ze is het beste op haar plaats bij mensen die veel tijd voor haar hebben en waar er geen andere katten en/of honden aanwezig zijn. Ze is wel gewend aan 2 drukke, grote honden, maar is geen dikke vrienden met ze. Belangrijk is dat ze veel liefde zal krijgen en dan heb je echt een superlieve poes aan Fleur!

Wij hebben veel moeite met deze keuze en zullen haar niet zomaar ergens plaatsen. Bij interesse ontvangen wij graag een mail met daarin zoveel mogelijk informatie over de woonomstandigheden, eventueel andere huisdieren, werk enz. Fleur is een binnenkat en heeft hier de mogelijkheid om los te lopen in onze omheinde tuin. Ze mag dus absoluut niet 'echt' naar buiten! Omdat ze niet vaak in de tuin te vinden is, is een tuin niet noodzakelijk.

Meer informatie (en foto's) staat onder 'castraten' en bij de nestjes van Fleur...

bottom of page