Ons Verhaal

Castraten

Cato

18-8-2014

Cato is crèmekleurig en geboren op 18 augustus 2014. Ze komt uit een warm nest en had totaal geen moeite met wennen. Ze is een flinke meid en gaat haar eigen gang, maar ze vindt het ook heerlijk om naast je op de bank te liggen en dan lekker geaaid te worden. 

Ze heeft 1 dochter, Jolie. Helaas bleek Cato bij de keizersnede geen goede baarmoeder te hebben en ze is dus gelijk geholpen. Na deze operatie moest nog meerdere keren geopereerd worden in korte tijd, waardoor ze niet goed voor Jolie kon zorgen. Vanaf dat het weer beter met haar ging, was ze een supermoeder en we vinden het dan ook heel jammer dat ze nooit meer kleintjes zal krijgen.

 

Cato is negatief getest op PKD via DNA en heeft bloedgroep A.

Ze heeft een goede uitslag voor HCM gekregen op 28-9-2015 en is negatief getest op FeLV en FIV op 20-10-2015.

Lola

18-7-2014

Lola

18-7-2014

Lola is onze eerste Brit, een zilver tabby en geboren op 18 juli 2014. Ze heeft een moeilijke start gehad, waardoor ze in het begin wat moeilijk kon wennen. Ze is nog steeds schuw, maar inmiddels is het ook een echte knuffelkont (bij mij) die gelijk bij me kruipt zodra ik ga zitten. Helaas hebben we haar moeten laten helpen toen ze 8 maanden was. Ze heeft namelijk een onderbeet en is niet heel sociaal. Daarom vinden wij het niet verantwoord om met haar te fokken.

 

Wel heeft ze alle testen glansrijk doorstaan...

 

 

Jimmy

30-8-2018

Jimmy is onze enige kater tussen alle meiden, iets wat Ronald al een tijdje wilde. Hij is een knuffel, een kluns en vooral heel lief! Omdat wij graag een speelmaatje voor deze kleine man wilden, zijn we op zoek gegaan naar een blauw poesje. Gelukkig hadden we haar snel gevonden (zie POEZEN) en zal hij straks heerlijk kunnen spelen met Mare!

Jimmy zal binnenkort geholpen worden en we zullen dus niet met hem gaan fokken.

 

 

Zoetermeer  •  bundicats@gmail.com  •  ontwerp website: ikzelf

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now