Ons Verhaal

Castraten

Cato

18-8-2014

Cato is crèmekleurig en geboren op 18 augustus 2014. Ze komt uit een warm nest en had totaal geen moeite met wennen. Ze is een flinke meid en gaat haar eigen gang, maar ze vindt het ook heerlijk om naast je op de bank te liggen en dan lekker geaaid te worden. 

Ze heeft 1 dochter, Jolie. Helaas bleek Cato bij de keizersnede geen goede baarmoeder te hebben en ze is dus gelijk geholpen. Na deze operatie moest nog meerdere keren geopereerd worden in korte tijd, waardoor ze niet goed voor Jolie kon zorgen. Vanaf dat het weer beter met haar ging, was ze een supermoeder en we vinden het dan ook heel jammer dat ze nooit meer kleintjes zal krijgen.

 

Cato is negatief getest op PKD via DNA en heeft bloedgroep A.

Ze heeft een goede uitslag voor HCM gekregen op 28-9-2015 en is negatief getest op FeLV en FIV op 20-10-2015.

Jimmy

30-8-2018

Jimmy is onze enige kater tussen alle meiden, iets wat Ronald al een tijdje wilde. Hij is de laatstgeboren zoon van Jolie uit haar eerste nestje en eigenlijk waren we allemaal gelijk weg van hem... Hij is een knuffel, een kluns en vooral heel lief! Nu hij bijna 1,5 jaar is, weegt hij ruim 6 kg en laat alles met zich doen. Echt een geweldige schat!

Wij hebben er bewust voor gekozen om niet te gaan fokken met deze lieverd, dus hij is inmiddels al bijna een jaar geleden geholpen. 

 

 

Zoetermeer  •  bundicats@gmail.com  •  ontwerp website: ikzelf

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now