Ons Verhaal

Castraten

Fleur, mama, poes, gedekt, open, tabby, gemarmerd

Fleur

15-1-2015

britse korthaar, brits korthaar, creme

Cato

18-8-2014

Jimmy site.jpg

Jimmy

30-8-2018

Fleur is een silver tabby en onze kleine dondersteen! Ze is geboren op 15 januari 2015 in huis bij een hele lieve man die haar uitstekend heeft gesocialiseerd. Ze is  grappig, lief en schattig en echt nergens bang voor. Ze is de hele dag op pad om kattekwaad uit te halen, maar ze is ook echt een gezelligheidsdier. Vooral Ronald vindt ze erg lief, maar misschien komt dat ook omdat ze heel soms een chipje van hem krijgt...

Op 19 maart 2020 kreeg Fleur haar laatste nestje op 5-jarige leeftijd. Na haar bevalling was ze best verzwakt en kreeg toen ook complicaties  doordat een placenta in haar baarmoeder gedraaid zat. We vonden het zo erg om haar zo te zien vechten, dat we gelijk besloten om haar te laten steriliseren. Gelukkig is alles goed gekomen!

Cato is crèmekleurig en geboren op 18 augustus 2014. Ze komt uit een warm nest en had totaal geen moeite met wennen. Ze is een flinke meid en gaat haar eigen gang, maar ze vindt het ook heerlijk om naast je op de bank te liggen en dan lekker geaaid te worden. 

Ze heeft 1 dochter, Jolie. Helaas bleek Cato bij de keizersnede geen goede baarmoeder te hebben en ze is dus gelijk geholpen. Na deze operatie moest ze nog meerdere keren geopereerd worden in korte tijd, waardoor ze niet goed voor Jolie kon zorgen. Vanaf dat het weer beter met haar ging, was ze een supermoeder en we vinden het dan ook heel jammer dat ze nooit meer kleintjes zal krijgen.

 

Jimmy is onze enige kater tussen alle meiden, iets wat Ronald al een tijdje wilde. Hij is de laatstgeboren zoon van Jolie uit haar eerste nestje en eigenlijk waren we allemaal gelijk weg van hem... Hij is een knuffel, een kluns en vooral heel lief! Hij is ruim 6 kg, maar heeft dat zelf niet echt door. Hij laat alles met zich doen en ligt altijd in je nek. Echt een geweldige schat!

Wij hebben er bewust voor gekozen om niet te gaan fokken met deze lieverd, dus hij is zo snel mogelijk geholpen.